Tuesday, December 14, 2010

tosca

TOSCA KOOK delfist
TAIGEN:
3 muna
200 g suhkrut
210 g nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
100 ml apelsinimahla
100 g võid
KATE:
150 g mandlilaaste
150 g suhkrut
150 g võid
150 ml vahukoort
Kuumuta ahi 180 kraadini. Vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks. Sega omavahel jahu ja küpsetuspulber ning sõelu munavahu hulka. Sulata või ja sega apelsinimahlaga. Vala segu tainasse ja sega ühtlaseks. Kalla vormi ja küpseta 20 min.
Katte jaoks sega kõik ained kastrulis. Kuumuta keemiseni ja keeda nõrgal kuumusel pidevalt segades umbes 10 min, kuni segu pakseneb ja on kuldse värvusega. Vala segu poolküpsenud põhjale ja küpseta 225 kraadi juures veel 5-10 min.
Jahuta ja lõika kook tükkideks!
Kogusest piisab täpselt Tupperware silikoonvorm Printsessi jaoks ehk siis 28 cm vormi jaoks

No comments:

Post a Comment